top of page
  • Wonder Fotografie - Fenna

Newborn Fotoshoot Sophie uit Lelystad


De ouders van Sophie heb ik ook gefotografeerd op hun bruiloft en nu mocht ik foto’s maken van hun dochtertje Sophie. Om foto’s van haar te maken kwam ik naar Lelystad toe, want daar woont Sophie. Haar ouders vonden het fijn wanneer ik langskwam en gelukkig is Lelystad niet ver bij Almere vandaan. Ik had een hoop kleertjes, haarbandjes, doeken en manden meegenomen, zodat haar ouders genoeg spullen hadden om uit te kiezen. Alle kleertjes die je ziet op de foto’s kun je ook voor jullie dochtertje kiezen tijdens de fotoshoot en ik zorg dat ik steeds weer nieuwe spulletjes heb om uit te kiezen. Mocht je mooie Newborn foto’s van jullie kindje willen voor op het geboortekaartje? Dan zorg ik dat ik binnen 24 uur na de fotoshoot alvast 5 foto’s compleet nabewerkt en op hoge resolutie (zonder logo!) Naar jullie mail. Boek tijdens de zwangerschap!

233 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page