Sitter Babyfotoshoot

Kan je kindje zelfstandig zitten, maar nog niet los lopen? Dan is dit het perfecte moment om een Sitter Session Babyfotoshoot te boeken! Bij een Sitter Babyfotoshoot ligt de focus echt op jullie kindje en niet zozeer op het decor. Er zal gebruik worden gemaakt van zachte en lichte materialen, outfits en achtergronden, zodat de kleuren op de foto's mooi rustig en naturel zijn. Je hoeft geen speciale kleding mee te nemen naar de fotoshoot, want ik heb verschillende outfits in de studio liggen in maat 68/74 en 80/86. De Sitter Babyfotoshoot wordt meestal geboekt voor kindjes tussen de 7-9 maanden oud.  

Kinderen veranderen enorm veel het eerste jaar. Mochten jullie Newborn foto's hebben laten maken van jullie zoon/dochter, dan lijkt dat vast alweer een hele tijd geleden en zal jullie kindje er nu weer heel anders uitzien. Het is nu tijd voor wakkere foto's met de ogen open! Ook zal jullie kindje nu bewust naar de camera kijken, lachen om Kiekeboe en misschien zelfs al in de handjes klappen. Zelf vind ik dit een enorm leuke leeftijd om te fotograferen en de foto's zijn juist erg geschikt voor een mooi canvas in de woonkamer! Waar bij een Cake Smash fotoshoot de aandacht ook naar de feestelijke achtergrond, taart, vlaggetjes en ballonnen gaat, zal bij een Sitter Session alle focus op de puurheid van jullie kindje liggen. 

Tijdens een Sitter Session zal jullie kindje uiteraard zittend gefotografeerd worden, maar ik zal daarnaast ook foto's maken wanneer jullie kindje op zijn buik/rug ligt of lekker rondkruipt. Boek een Sitter Session wanneer jullie kindje rond de 6 maanden oud is om een plekje te kunnen reserveren on mijn agenda. 

Ik heb zelf hele lieve outfits in de studio, dus je hoeft geen speciale kleding mee te nemen. Ook heb ik speciale haarbandjes voor de meisjes en leuke petjes/bretels voor de jongens. 

Aangezien een kindje rond de 8 maanden nog niet zo'n lange spanningsboog heeft en vaak snel moe wordt, zal een Sitter Fotoshoot ongeveer 30-45 minuten duren. Er is dan vaak wel tijd voor 3 verschillende outfits en 2-4 verschillende achtergronden. Deze babyfotoshoot kost 125 euro, inclusief 5 nabewerkte hoge resolutie digitale bestanden (zonder logo!) die jullie zelf mogen kiezen uit een online gallerij met minimaal 25 nabewerkte foto's. Extra foto's bijbestellen kan ook. 

All content © 2020 Copyright by Wonder Fotografie - KVK: 56043570

Algemene Voorwaarden - Privacy Verklaring

  • Facebook - Grey Circle
  • Twitter - Grey Circle
  • Pinterest - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle