Newborn Fotoshoot

Newborn Fotografie is fotografie van een pasgeboren (slapende) baby. Deze foto’s kunnen het beste gemaakt worden wanneer de baby tussen de 7 en 21 dagen oud is, omdat baby’s dan nog erg vast slapen. Veiligheid, rust, warmte, hygiene en het welzijn van jullie kindje staat centraal tijdens de fotoshoot. Mijn voorkeur gaat uit naar natuurlijke poses en zachte kleuren en materialen. 

Jullie kunnen ook als gezin gefotografeerd worden en oudere broertjes en zusjes zijn ook welkom. Mocht je de foto's op het geboortekaartje willen gebruiken, dan zorg ik dat je binnen 48 uur na de fotoshoot alvast de eerste digitale fotobestanden ontvangt. 

Bij Newborn Fotografie is het uiteraard de bedoeling dat de ouders en het kleine wonder zich volledig op hun gemak voelen. Ik maak gebruik van verschillende achtergronden, rieten manden, zachte dekentjes, gebreide mutsjes, houten schalen, haarbandjes en meer accessoires. Jullie kiezen de kleuren en accessoires die jullie mooi vinden en jullie kunnen eventueel zelf een knuffeltje of een dekentje meenemen die we kunnen gebruiken tijdens de shoot. We nemen ruim de tijd voor een Newborn fotoshoot, omdat het belangrijk is dat de baby ontspannen slaapt en tussendoor verschoond, gevoed en geknuffeld kan worden door de aanwezige moeder/vader. Ik begin de fotoshoot graag met tijd waarin de baby gevoed wordt, zodat de baby daarna ontspannen kan gaan slapen. Tijdens de fotoshoot is er voor de ouders uiteraard mogelijkheid om er bij te zitten met thee of koffie en wat lekkers.

Bekijk de video om een impressie te krijgen van de studio en een Newborn Fotoshoot. 

De baby zal terwijl hij of zij slaapt in een aantal verschillende decors gelegd worden. Vaak slapen de kleintjes gewoon door, maar mochten ze wakker worden, dan nemen we prachtige foto’s met de oogjes open of nemen we de tijd om de kleine weer in slaap te krijgen. We kunnen als afsluiting van de fotoshoot ook een aantal gezinsportretten maken met de ouders en/of broertjes en zusjes. 

De kosten voor de Newborn fotoshoot zijn 175 euro inclusief btw en inclusief nabewerking van de foto’s. Je ontvangt na de fotoshoot 5 HD digitale fotobestanden die jullie zelf mogen kiezen uit een afgeschermde online gallerij met 20-25 nabewerkte foto's. De gekozen foto's ontvang je in kleur en zwart-wit, dus 10 in totaal! De digitale bestanden ontvang je zonder logo/watermerk, zodat je zelf onbeperkt afdrukken kunt laten maken waar je maar wenst. De bestanden zijn groot genoeg voor bijvoorbeeld een mooi canvas of een foto op hout. Overige digitale fotobestanden kunnen bijbesteld worden. Boek de fotoshoot al tijdens je zwangerschap & gebruik de Newborn foto's op het geboortekaartje!

Mocht je een Newborn Fotoshoot cadeau willen doen (leuke cadeau-tip voor een babyshower!), dan heb ik hier speciale Newborn cadeaubonnen voor. Zo heb je een leuk pakketje om te overhandigen!

All content © 2020 Copyright by Wonder Fotografie - KVK: 56043570

Algemene Voorwaarden - Privacy Verklaring

  • Facebook - Grey Circle
  • Twitter - Grey Circle
  • Pinterest - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle