• Fenna Holwerda Newborn Fotograaf

Newborn Fotografie in het donkerblauw


Ik gebruik niet zo vaak donkerblauw als achtergrond, maar toen de ouders van dit knappe jongetje hier wel voor kozen tijdens de Newborn Fotoshoot, was het resultaat prachtig. Hij keek ook al zo wijs uit zijn ogen en zijn grote zus was heel lief voor hem. Wat een lieverds!

I don't use dark blue backdrops often, but when the parents of this handsome little boy choose denim blue during the Newborn Photoshoot, the result was amazing. He kept looking at the camera when he was awake and his big sister was so sweet. Such sweethearts!

#NewbornFotoshoot #Babyfotografie

All content © 2020 Copyright by Wonder Fotografie - KVK: 56043570

Algemene Voorwaarden - Privacy Verklaring

  • Facebook - Grey Circle
  • Twitter - Grey Circle
  • Pinterest - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle