• Cake Smash fotograaf - Fenna Holwerda

Boho Cake Smash Jongen


Houd je van zachte kleuren, naturel tinten en een lichte achtergrond met alle focus op jullie kindje? Wil je tijdloze foto's die passen bij elk interieur? Dan is een Cake Smash met een boho thema een perfecte keuze! Alle aandacht gaat naar jullie kindje en het maken van prachtige foto's ter gelegenheid van de eerste verjaardag. Met een paar ballonnen, een heerlijk taartje en een badje ter afsluiting zullen we zorgen voor een leuke ervaring voor jullie kindje en foto's waar jullie nog jarenlang van kunnen nagenieten!

#CakeSmashFotoshoot

118 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

All content © 2021 Copyright by Wonder Fotografie - KVK: 56043570

Algemene Voorwaarden - Privacy Verklaring

  • Facebook - Grey Circle
  • Twitter - Grey Circle
  • Pinterest - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle