top of page
  • Wonder Fotografie - Fenna Holwerda

Cake Smash Fotoshoot 4 jaar


cake smash fotoshoot almere studio 4 jaar dochter verjaardag taart hema wonder fotografie

Dit allermooiste meisje is vandaag alweer 4 jaar geworden! Uiteraard hoorde er dit jaar ook weer een Cake Smash Fotoshoot bij. Toen ze 11 maanden oud was mocht ze voor het eerste taart proeven tijdens een Cake Smash Fotoshoot. Ze at er niet zoveel van, maar ze vond het prachtig om er met beide handen op te slaan. Met haar twee ondertandjes en sprieterige haartjes lachte ze breed naar de camera. Ze smeerde de taart heerlijk op de vloer en uiteindelijk zat de taart tussen haar tenen. Bij de tweede verjaardag moesten haar knuffels mee op de foto en bij haar derde verjaardag wilde ze het liefste alles roze. Dit jaar is ze vier en mag ze beginnen in groep 1 van de basisschool. Wat is ze opeens wijs en groot! Gelukkig is ze nog niet te groot voor een verjaardagsfotoshoot. Inmiddels is het een leuke traditie geworden waarvan ik hoop dat we die nog jaren kunnen voortzetten!

Ze koos zelf de prinsessentaart van de Hema en vond het heerlijk om er met haar neus en handen in te duiken. Na afloop hebben we hem samen lekker opgegeten! Wil je ook een Cake Smash fotoshoot boeken voor jullie zoon of dochter? Vul dan het contactformulier in!

cake smash fotoshoot almere studio 4 jaar dochter verjaardag taart hema wonder fotografie

cake smash fotoshoot almere studio 4 jaar dochter

cake smash fotoshoot almere studio 4 jaar dochter

cake smash fotoshoot almere studio 4 jaar dochter

cake smash fotoshoot almere studio 4 jaar dochter

cake smash fotoshoot almere studio 4 jaar dochter

cake smash fotoshoot almere studio 4 jaar dochter

cake smash fotoshoot almere studio 4 jaar dochter

cake smash fotoshoot almere studio 4 jaar dochter

cake smash fotoshoot almere studio 4 jaar dochter

cake smash fotoshoot almere studio 4 jaar dochter

cake smash fotoshoot almere studio 4 jaar dochter

cake smash fotoshoot almere studio 4 jaar dochter verjaardag taart hema wonder fotografie

cake smash fotoshoot almere studio 4 jaar dochter

cake smash fotoshoot almere studio 4 jaar dochter

439 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page