• Fenna Holwerda

Newborn Fotoshoot kleine jongen


Kleine Adam kwam met zijn ouders en grote broer langs voor een newborn fotoshoot. Zijn ouders kozen voor natureltinten en aardekleuren. Adam sliep heerlijk en mocht individueel op de foto en samen met zijn broer en ouders. De shoot hebben ze cadeau gekregen van zijn opa en oma. Wat een mooi cadeau. Wil je ook een babyshoot cadeau geven aan een zwanger stel? Neem dan contact met me op voor een cadeaubon!

#Babyfotografie #NewbornFotoshoot #Studio #Kinderfotografie

76 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

All content © 2021 Copyright by Wonder Fotografie - KVK: 56043570

Algemene Voorwaarden - Privacy Verklaring

  • Facebook - Grey Circle
  • Twitter - Grey Circle
  • Pinterest - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle