• Fenna Holwerda - Bruidsfotograaf Wonder Fotografie

Bruiloft Albert en Eveline Noordwijk


Waar kun je mooi trouwfoto's maken wanneer het de hele dag enorm hard waait en regent? In een tuincentrum! Afgelopen zaterdag was een hele bijzondere dag! Het was namelijk de bruiloft van Albert en Eveline en ik was aanwezig als trouwfotograaf. Wanneer je voor elkaar kiest en dat viert met de mensen van wie je houd, maakt het eigenlijk ook helemaal niet uit wat voor een weer het is. De liefde spatte ervan af bij het bruidspaar! Ze straalden van verliefdheid en positiviteit. Het was een voorrecht om erbij te mogen zijn en het prachtige bruidspaar te fotograferen. De fotoreportage vond plaats bij Tuincentrum TuineXtra en het feest bij Blu Beach Noordwijk

#Bruidsfotografie

130 keer bekeken

All content © 2020 Copyright by Wonder Fotografie - KVK: 56043570

Algemene Voorwaarden - Privacy Verklaring

  • Facebook - Grey Circle
  • Twitter - Grey Circle
  • Pinterest - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle