• Fenna Holwerda - Fotograaf Almere

Newborn Fotografie Workshop - Babyfotografie


Zoals ik eerder schreef vind ik het erg belangrijk om me als Newborn Fotograaf te blijven ontwikkelen. Ik fotografeer al ruim 3,5 jaar pasgeboren baby's en ik leer elke keer weer nieuwe dingen. Elk kindje is anders en elke foto is weer uniek. Het is mooi om te zien hoe het kindje en de verschillende kleuren, materialen, perspectieven, composities, lichtinvallen, schaduwen, poses en camerainstellingen elke keer weer voor een ander beeld zorgen. De Newborn Fotografie workshop waar ik gisteren was bij Makkie Laban was erg leuk en leerzaam. Deze foto heb ik daar gemaakt van een prachtig slaperig modelletje. Het was heel fijn om even samen met andere Newborn Fotografen te kletsen en elkaar aan het werk te zien. Fijn dat we elkaar als vakcollega's zien en niet als concurrent!

#NewbornFotoshoot #Studio #Babyfotografie

All content © 2020 Copyright by Wonder Fotografie - KVK: 56043570

Algemene Voorwaarden - Privacy Verklaring

  • Facebook - Grey Circle
  • Twitter - Grey Circle
  • Pinterest - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle