Newborn Fotografie Midden Nederland

Ik heb al een tijdje geen nieuwe foto's meer geplaatst op deze blog, omdat het juist erg druk was in de studio en ik druk bezig was met het fotograferen en nabewerken van de foto's. Zo zijn er heel veel kindjes langs geweest voor cake smash shoots, babyshoots en newborn fotoshoots. Ook heb ik weer een aantal zwangere dames mogen fotograferen en organiseerde ik Kerst Mini shoots in de studio. Nu heb ik weer wat tijd en zal ik de komende weken weer leuke previews plaatsen. Zo kwam dit prachtige meisje langs voor een Newborn fotoshoot. Was is ze mooi en wat was het leuk dat we zowel slapende als wakkere foto's konden maken! Ze is ook met haar lieve papa en mama op de foto geweest. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Please reload

Uitgelichte berichten

Newborn Baby Fotoshoot Flevoland

November 6, 2018

1/10
Please reload

Recente berichten

February 17, 2019

Please reload

Archief