Kerst Mini Sessies 2018

Ik krijg al regelmatig weer de vraag of er dit jaar Kerst-Mini's georganiseerd worden. Nu lijkt het nog ver weg (vooral wanneer het zonnetje zo lekker schijnt), maar de agenda's vullen zich snel en het is leuk wanneer de foto's op tijd klaar zijn voor een mooie kerstkaart. Vandaar dat ik afgelopen week de testfoto's gemaakt heb en jullie het onderstaande decor kan aanbieden voor de Kerst Mini's. Ze zullen plaatsvinden op zaterdag 10 november in de studio in Almere Buiten. De set is vooral geschikt voor broers/zussen samen en de kinderen individueel. Eventueel kunnen de ouders ook even knus bij de kinderen komen zitten voor een gezinsfoto. Leuke kerst outfits (bijvoorbeeld leuke kerst pyjama's) mogen zelf meegenomen worden. Er zijn beperkte plekken beschikbaar. Mocht je interesse hebben, dan kun je een bericht sturen via het contactformulier op mijn website www.wonder-fotografie.nl Vol=vol :)

 

 

Please reload

Uitgelichte berichten

Newborn Baby Fotoshoot Flevoland

November 6, 2018

1/10
Please reload

Recente berichten

February 17, 2019

Please reload

Archief