Newborn Baby Fotoshoot Nederland

Graag laat ik meerdere foto's uit een fotoshoot zien, zodat je een idee krijgt van wat je kunt verwachten wanneer je een (newborn) fotoshoot boekt. Je ziet niet alleen de allermooiste foto uit de reportage (ik zou niet weten welke ik zou moeten kiezen!), maar je ziet dat er heel veel verschillende 'allermooiste' foto's gemaakt worden. Zo kun je er zelfs een heel album mee vullen of de babykamer vol hangen met mooie foto's. De belichting, kleuren, variatie en kwaliteit worden tijdens de gehele fotoshoot constant gehouden. Met liefde gemaakt! www.wonder-fotografie.nl

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Please reload

Uitgelichte berichten

Newborn Baby Fotoshoot Flevoland

November 6, 2018

1/10
Please reload

Recente berichten

February 17, 2019

Please reload

Archief