Cake Smash Fotoshoot meisje naturel en turquoise

Er kwam weer zo'n lief, leuk en vrolijk meisje langs voor een cake smash fotoshoot! Ze vond de aandacht prachtig en genoot van de taart. Haar eerste verjaardag was eigenlijk al vorige maand, maar omdat ze toen op vakantie was vierden we gewoon nogmaals dat ze 1 jaar is geworden. Haar moeder had voor de kleuren turquoise en goud gekozen. De taart was prachtig Boho en de achtergrond naturel. Met alle focus op het prachtige jarige meisje! Na de foto's met de taart, ging ze nog even in bad en bewonderde ze de bellenblaas. Nogmaals van harte gefeliciteerd!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Please reload

Uitgelichte berichten

Newborn Baby Fotoshoot Flevoland

November 6, 2018

1/10
Please reload

Recente berichten

February 17, 2019

Please reload

Archief