100 dagen oud babyfotoshoot

In sommige culturen is het erg gebruikelijk om een fotoshoot te boeken wanneer een baby 100 dagen oud is. Dit prachtige meisje was ook 100 dagen oud tijdens de fotoshoot en vond alle aandacht erg leuk. Ze kon mooi op haar buikje liggen en keek vrolijk naar de camera. Wat is ze een prachtig meisje!

 

In some cultures it is a tradition to book a photo session when a baby is 100 days old. This beautiful girl was also 100 days old during the photoshoot and she loved all the attention. She could keep her head up while she posed on her belly and she kept smiling to the camera. She is so lovely!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Please reload

Uitgelichte berichten

Newborn Baby Fotoshoot Flevoland

November 6, 2018

1/10
Please reload

Recente berichten

February 17, 2019

Please reload

Archief