Sitter Sessie Babyfotoshoot Mila

 

Wat ben ik toch een groot fan van de 'Sitter Sessies'! Het is geweldig om de babyperiode van een kindje vast te leggen, wanneer ze net kunnen zitten. Vaak zijn ze dan zo super vrolijk! Mila kwam ook langs voor een Sitter Sessie en genoot van de aandacht. Wat is zo toch lief en mooi! Je kunt meer informatie vinden mbt een sitter sessie via deze pagina: https://www.wonder-fotografie.nl/sitter-babyfotoshoot Gisteren fotografeerde ik een bruiloft en morgen ben ik ook van huis om een bruiloft te fotograferen. Mocht ik dus wat later reageren op berichten, dan komt het daardoor :) Vandaag mag ik eerst nog een lief meisje fotograferen tijdens een cake smash fotoshoot!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Please reload

Uitgelichte berichten

Newborn Baby Fotoshoot Flevoland

November 6, 2018

1/10
Please reload

Recente berichten

February 17, 2019

Please reload

Archief