Zwangerschapsshoot Fotoshoot Buiten en Studio

 

Het is zo mooi om een vrouw te fotograferen wanneer ze zwanger is! Vaak is dit het mooiste tussen de 32ste en 36ste zwangerschapsweek. Dit knappe stel was in verwachting van een meisje die inmiddels geboren is. Het gaat goed met moeder en dochter en ze genieten van een fijne kraamperiode. Ze kozen ervoor om zowel buiten als binnen zwangerschapsfoto's te maken. We spraken af aan het einde van de middag, zodat de zon wat lager stond en het gouden zonlicht de foto's zo'n prachtige warme gloed zou geven. Ik hielp een klein beetje bij het poseren en de liefdevolle blikken naar elkaar en haar prachtige buik kwamen vanzelf. In de studio fotografeerde ik met een witte achtergrond en gebruikten we een kleine windmachine om de prachtige haren van de zwangere dame een beetje te laten wapperen. Ik wil het mooie stel nogmaals van harte feliciteren met de geboorte van hun lieve dochtertje!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Please reload

Uitgelichte berichten

Newborn Baby Fotoshoot Flevoland

November 6, 2018

1/10
Please reload

Recente berichten

February 17, 2019

Please reload

Archief