Sitter Sessie Baby Fotoshoot

Afgelopen week kwam er een heel knap jongetje van bijna 8 maanden langs voor een Sitter Sessie Baby Fotoshoot. We spraken midden op de dag af, zodat hij vrolijk zou zijn na zijn slaapje en melk. Hij kwam uit IJmuiden naar de studioruimte in Almere voor de fotoshoot en deed het geweldig. Het omkleden vond hij helemaal niet erg en de camera vond hij erg interessant! Gelukkig vond hij het ook leuk om naar me te lachen. We hebben in een half uur enorm veel geweldige foto's kunnen maken. Wat is hij leuk!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kan jullie kindje ook al (bijna) zelfstandig zitten en is hij/zij tussen de 6 maanden en 10 maanden oud? Boek dan een Sitter Sessie Baby Fotoshoot via www.wonder-fotografie.nl! 

Please reload

Uitgelichte berichten

Newborn Baby Fotoshoot Flevoland

November 6, 2018

1/10
Please reload

Recente berichten

February 17, 2019

Please reload

Archief