Sitter Sessie Baby Fotoshoot

Mooie en lieve Sanae kwam langs voor een Sitter Sessie babyfotoshoot. We hebben zoveel mooie en leuke foto's van haar kunnen maken in een half uur! Elke 5 minuten werd ze omgekleed en ze vond alle aandacht wel gezellig. Haar moeder mocht ook voor een andere achtergrond kiezen en daarom maakten we de laatste foto's met een roze achtergrond. Een Sitter Sessie Babyfotoshoot is het meest geschikt voor jongens en meisjes tussen de 6-10 maanden die los zelfstandig kunnen zitten. We maken dan foto's terwijl ze zitten, op hun buikje liggen en op hun rug liggen. Er hangen genoeg hele lieve jurkjes, jumpsuits, rompers, mutsjes en haarbandjes in de studio, dus je hoeft zelf niets mee te nemen! Boek ook een babyfotoshoot op www.wonder-fotografie.nl

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Please reload

Uitgelichte berichten

Newborn Baby Fotoshoot Flevoland

November 6, 2018

1/10
Please reload

Recente berichten

February 17, 2019

Please reload

Archief