Gratis Loveshoot Oostvaardersplassen

Dit mooie stel gaat trouwen en ik mag erbij zijn om de trouwdag te fotograferen! We spraken af bij de Oostvaardersplassen in Almere voor de gratis Loveshoot. De winterzon stond aan het einde van de middag al wat lager en terwijl we een aantal poses oefenden, bespraken we de wensen voor de bruiloft. Ik blijf het elke keer weer een eer en voorrecht vinden wanneer een bruidspaar mij vertrouwd om hun huwelijksdag op een prachtige manier vast te leggen.

 

Dit jaar (en volgende jaar) mag ik weer een heleboel bruidsparen fotograferen! Wanneer ik geboekt word als trouwfotograaf kan het bruidspaar gebruik maken van een gratis Loveshoot. We maken dan leuke verlovingsfoto's en oefenen alvast een paar leuke poses.

 

Please reload

Uitgelichte berichten

Newborn Baby Fotoshoot Flevoland

November 6, 2018

1/10
Please reload

Recente berichten

February 17, 2019

Please reload

Archief