Newborn Fotoshoot Vincent

Vincent kwam uit Amsterdam naar Almere voor zijn Newborn Fotoshoot. Meestal wordt een Newborn Fotoshoot al tijdens de zwangerschap geboekt, zodat we de fotoshoot kunnen inplannen wanneer het kindje 2-3 weken oud is. De moeder van Vincent stuurde me een bericht toen Vincent al bijna 4 weken oud was, met de vraag of we nog een Newborn Fotoshoot konden inplannen. Ik gaf aan dat het nog wel zou kunnen, maar dat er ook een grote kans zou zijn dat hij niet zoveel zou slapen. We zouden dan nog wel mooie wakkere foto's kunnen maken, maar deze zouden dan wat minder geposeerd zijn. We namen in elk geval rustig de tijd voor een voeding en toen viel hij heerlijk in slaap. Hij heeft bijna de hele Newborn Fotoshoot heerlijk geslapen. Het was ook lekker warm en hij lag erg comfortabel. Hierbij laat ik graag een aantal foto's van zijn fotoshoot zien. Wat is hij knap!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Please reload

Uitgelichte berichten

Newborn Baby Fotoshoot Flevoland

November 6, 2018

1/10
Please reload

Recente berichten

February 17, 2019

Please reload

Archief