Cake Smash Fotoshoot met strand thema

Luca kwam een jaar geleden langs voor een Newborn Fotoshoot. Hij was nog maar een paar weken oud en sliep heerlijk tijdens de fotoshoot. Gisteren kwam hij weer langs en deze keer kwam hij langs om zijn eerste verjaardagstaart te eten! Hij wordt namelijk binnenkort 1 jaar oud en zijn ouders wilden graag dat ik mooie foto's van hem zou maken die ze kunnen laten zien op zijn eerste verjaardag. Ze kunnen de foto's gebruiken voor de uitnodigingen, bedankkaartjes en overige decoratie. Ze kozen voor de kleur blauw en als thema kozen ze voor een strand/zee thema. Ik had nog een leuke vuurtoren in de studio en mooie schelpen. De slingers met de ankers heb ik ook speciaal gemaakt voor de Cake Smash Fotoshoots. 

 

Luca vond de taart heerlijk en vond het erg leuk wanneer ik kiekeboe speelde achter de camera. Alvast van harte gefeliciteerd met je eerste verjaardag lieve Luca!

 

 

 

Please reload

Uitgelichte berichten

Newborn Baby Fotoshoot Flevoland

November 6, 2018

1/10
Please reload

Recente berichten

February 17, 2019

Please reload

Archief