Newborn Fotoshoot Hugo

Toen kleine Hugo de Newborn Fotografie Studio binnen kwam en ik zijn mooie haar zag, was ik verliefd. Wat een super leuk babykapsel! Hugo is geboren met een mooie bos rossig/ blond haar en special voor de Newborn Fotoshoot had zijn moeder het mooi omhoog gekamd. Ik gebruik regelmatig mutsjes tijdens een Newborn Fotoshoot, maar met zo'n mooie Newborn kuif, besloten zijn ouders en ik dat we geen mutsjes zouden gebruiken. Zijn ouders kozen voor de kleur grijs en zochten een leuk gebreid Newborn Outfit uit met lange broekspijpen en lange mouwen. Het stond hem geweldig! Hugo sliep de hele Newborn Fotoshoot heerlijk, dus we konden veel mooie foto's van hem maken. Hij ging ook nog met zijn ouders op de foto en met zijn grote broer. Wat vinden jullie van Hugo's Newborn Hanekam?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Newborn Fotoshoot Beste Newborn Fotograaf Kuif Hanekam Kapsel Babyfotoshoot Babyfotografie Almere Baby rossig haar

Please reload

Uitgelichte berichten

Newborn Baby Fotoshoot Flevoland

November 6, 2018

1/10
Please reload

Recente berichten

February 17, 2019