Zwangerschapsfotoshoot binnen in de studio en buiten

September 8, 2016

 Je kunt bij een zwangerschapsfotoshoot kiezen om buiten foto's te laten maken of binnen in de studioruimte. Allebei kan ook. We spreken dan af bij de studioruimte waar jij  je eventueel nog even kunt omkleden. Dan lopen we naar het einde van de straat, waar we buiten prachtige foto's kunnen maken. Vooral in de ochtend of namiddag staat het licht er erg mooi. Na 20 minuten buiten foto's maken, kunnen we weer teruglopen naar de studio, waar we dan de rest van de foto's maken. Zo heb je enorm veel variatie in je foto's!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Please reload

Uitgelichte berichten

Newborn Baby Fotoshoot Flevoland

November 6, 2018

1/10
Please reload

Recente berichten

February 17, 2019

Please reload

Archief