Newborn Fotoshoot Jens - Fine Art Newborn Fotografie

Stoere Jens kwam naar de Newborn Studio samen met zijn ouders en zus. Hij was 3 weken oud en heeft echt de hele tijd geslapen. Ook liet hij regelmatig een hele mooie glimlach zien. Wat een lief en knap jongetje! Een paar weken geleden mocht ik zijn ouders en grote zus al ontmoeten tijdens een hele mooie zwangerschapsshoot, dus het was extra bijzonder om het gezin nu weer te ontmoeten. Zijn grote zus is echt heel lief voor haar broertje, dus we hebben ook hele mooie foto's van de twee kinderen samen kunnen maken. Like de facebook pagina www.facebook.com/wonderfotografie om meer foto's te zien & boek een Newborn Fotoshoot via het contact formulier.  
Boek al tijdens de zwangerschap!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Newborn Fine Art Fotoshoot - Newborn Photoshoot - Newborn Fotografie - Newborn Photography

 

Please reload

Uitgelichte berichten

Newborn Baby Fotoshoot Flevoland

November 6, 2018

1/10
Please reload

Recente berichten

February 17, 2019

Please reload

Archief