Sitter Sessie - Babyfotoshoot 8 maanden of 9 maanden

Vandaag kreeg ik een nieuwe achtergrond binnen en die moest natuurlijk even getest worden. Gelukkig was mijn meest gewillige model toevallig in de buurt. Helaas is de fase waarin hij rustig blijft zitten, alweer zo'n beetje voorbij vrees ik :) Toch vind ik het enorm leuk om kindjes van 7-9 maanden te fotograferen die stevig kunnen zitten, dus dat wil ik binnenkort ook gaan aanbieden. Ze noemen het ook wel een 'Sitter-Sessie'. De kleuren zijn dan mooi naturel en de focus ligt echt op het kindje. Ik zou dan ook wat speciale outfitjes in de studio hebben. Wie zou er interesse hebben in een Sitter Sessie?

Please reload

Uitgelichte berichten

Newborn Baby Fotoshoot Flevoland

November 6, 2018

1/10
Please reload

Recente berichten

February 17, 2019

Please reload

Archief