Newborn Faye - Newborn Fotoshoot Almere

June 7, 2016

Kleine Faye was al iets ouder tijdens de Newborn fotoshoot, doordat ze door een moeilijke start de eerste periode na haar geboorte in het ziekenhuis moest blijven. Gelukkig gaat het nu erg goed met haar en kunnen haar lieve ouders thuis van haar genieten. Ze is prachtig en heeft heerlijk geslapen tijdens de shoot. Een Newborn Fotoshoot kan dus ook nog prima met een kindje van bijna 4 weken oud!

 

Deze recensie schreef de mama van Faye na de Newborn Fotoshoot:

Wat een leuke ervaring en een ontzettend warm ontvangst! Genoeg keuze qua accessoires en kleding, eindeloze kleurcombinaties zijn mogelijk. Leuk ook je eigen inspiratie te mogen inbrengen, Fenna staat daar helemaal voor open en probeert samen tot het gewenste eindresultaat te komen. Haar rust en creativiteit zorgen voor een natuurlijke flow waardoor alles super soepel verloopt en je kleintje zich super op zijn/haar gemak voelt in poses die specifiek zijn voor je eigen kindje. 
Fenna werkt met liefde en passie, de eerste vereiste om met je wondertje te mogen werken toch?!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Please reload

Uitgelichte berichten

Newborn Baby Fotoshoot Flevoland

November 6, 2018

1/10
Please reload

Recente berichten

February 17, 2019

Please reload

Archief