Gratis verlovingsfotoshoot bij trouwfotografie

Je kunt me ook boeken als bruidsfotograaf en wanneer jullie dit doen, krijgen jullie een verlovingsfotoshoot cadeau. Het is ook gelijk een oefenfotoshoot/kennismakingsfotoshoot! Vorige week sprak ik met dit leuke stel af in Nobelhorst in Almere. Daar staat een rode buurtschuur met afdak, waar je ook bij regen erg mooi kunt fotograferen. Gelukkig scheen de zon! Het was erg leuk en ik heb er dan ook enorm veel zin in om hun bruiloft te fotograferen dit jaar! 

 

 

 

 

 

 

 

 

www.wonder-fotografie.nl - Fotograaf Almere - Trouwfotograaf - Bruidsfotograaf - Gratis verlovingsfotoshoot - kennismakingsfotoshoot - oefenfotoshoot

 

Please reload

Uitgelichte berichten

Newborn Baby Fotoshoot Flevoland

November 6, 2018

1/10
Please reload

Recente berichten

February 17, 2019

Please reload

Archief