Fotoshoot tussen de bloesem in Appelboomgaard

Het is weer bijna voorjaar en dus komen de mini-fotoshoots tussen de bloesem in de appelboomgaard er weer aan! Wie heeft er interesse? De mini-fotoshoots zullen waarschijnlijk plaatsvinden op zaterdag 30 april & zaterdag 7 mei in Zeewolde. De definitieve data volgen deze week. Je kunt boeken voor je gezin, je kinderen, je partner, je (groot) ouders of je vriendinnen. Het aantal personen maakt niet uit! De mini-fotoshoot zal 30 minuten duren en kost 65 euro. Na afloop mogen jullie 5 digitale fotobestanden kiezen uit een online galerij met ongeveer 10-15 nabewerkte foto's. Extra bestanden kun je eventueel bijbestellen. Graag hoor ik alvast wie er interesse hebben, zodat ik kan kijken hoeveel shoots ik per dag zal inplannen!

 

Please reload

Uitgelichte berichten

Newborn Baby Fotoshoot Flevoland

November 6, 2018

1/10
Please reload

Recente berichten

February 17, 2019

Please reload

Archief