Trouwen in Almere en feesten in het TMG Partycentrum

Tijdens de gratis verlovingsfotoshoot (ook gelijk een kennismakingsfotoshoot) oefenden we alvast wat poses en konden we een beetje wennen aan elkaar en de camera. Het klikte gelijk en ik keek uit naar de bruiloft! We begonnen de dag bij de bruidegom om kort wat foto’s en filmopnames te maken terwijl hij zich aankleedde. Daarna reden we naar een kapsalon waar de bruid een prachtig bruidskapsel kreeg. Ze trouwden in het stadhuis van Almere en we maakten de trouwfoto’s bij de Kemphaan in Almere. Het bruidspaar genoot van de fotoshoot en van elkaar. De dag werd afgesloten in het TMG Partycentrum in Almere. Wij bleven om de openingsdans en een impressie van het buffet te filmen en te fotograferen en toen was (nadat we ook het heerlijke eten mochten proeven!) de dag voor ons afgelopen. De trouwclip kun je hier bekijken: Klik hier 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Please reload

Uitgelichte berichten

Newborn Baby Fotoshoot Flevoland

November 6, 2018

1/10
Please reload

Recente berichten

February 17, 2019