Cake Smash Fotoshoot Perry

September 3, 2015

 Lieve Perry kwam met haar moeder naar de studio voor een Cake Smash Fotoshoot. Wat een prachtig en vrolijk meisje! Ik hoefde maar weinig moeite te doen om haar te laten lachen en ze vond de taart erg lekker. Persoonlijk houd ik zelf erg van de zachte pastel kleuren die haar moeder gekozen had, dus het was een feestje om haar décor klaar te zetten in de studio. We begonnen met wat portretfoto’s en na de taart sloten we af met een badje. Ook ging ze met haar moeder op de foto! Mocht je ook een fotoshoot voor de eerste of tweede verjaardag van jullie kindje willen boeken dan kun je die boeken via de contact pagina!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Please reload

Uitgelichte berichten

Newborn Baby Fotoshoot Flevoland

November 6, 2018

1/10
Please reload

Recente berichten

February 17, 2019

Please reload

Archief