Bruiloft bij het Groene Geheim in Almere

May 8, 2015

De trouwdag van Sven en Fida begon voor mij in het ouderlijk huis van de bruidegom. Hij had de afgelopen nacht bij zijn ouders gelogeerd en het was erg leuk om foto’s te kunnen maken terwijl de bruidegom bij het aankleden geholpen werd door zijn ouders. Kort daarna vertrok ik naar de bruid. Ze zag er al prachtig uit, maar toen ze in haar jurk geholpen werd begon ze helemaal te stralen. De bruidegom kwam haar ophalen met een mooie bos pioenrozen en toen gingen we op pad om foto’s te maken. Een aantal bomen droegen nog net hun bloesem en de temperatuur was zacht. Ze hadden geen betere dag kunnen kiezen! Doordat de weersvoorspellingen zo goed waren geweest, hadden ze besloten om buiten te trouwen bij Lodgerie Het Groene Geheim in Almere. Wat een prachtige locatie! Het was een bijzonder mooie dag met een erg knap bruidspaar. Een feest om te mogen fotograferen!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Please reload

Uitgelichte berichten

Newborn Baby Fotoshoot Flevoland

November 6, 2018

1/10
Please reload

Recente berichten

February 17, 2019