Cake Smash Fotoshoot Vliegtuig Thema

November 11, 2015

De vader van Mathieu is piloot, dus toen zijn moeder de kleuren of het thema van de Cake Smash Fotoshoot mocht kiezen, was de keuze snel gemaakt. Ze koos voor een vliegtuig thema! Ik had nog niet eerder een Cake Smash fotoshoot met een piloten/vliegtuigen thema gedaan, waardoor deze fotoshoot extra leuk was! Ik vind het super om creatief bezig te zijn en weer iets nieuws te proberen. Mocht je ook een Cake Smash fotoshoot voor de eerste of tweede verjaardag van jullie kindje willen boeken dan kun je die boeken via het contactformulier!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Please reload

Uitgelichte berichten

Newborn Baby Fotoshoot Flevoland

November 6, 2018

1/10
Please reload

Recente berichten

February 17, 2019

Please reload

Archief