Newborn Fotoshoot Jidenna, Almere

September 2, 2015

Prachtige Jidenna sliep heerlijk tijdens de Newborn Fotoshoot. Hij was twee weken oud en we hebben ook speciaal foto's gemaakt voor op zijn geboortekaartje. Deze foto's kreeg zijn moeder gelijk dezelfde dag, zodat ze de geboortekaartjes kon gaan bestellen. Boek een Newborn Fotoshoot bij Wonder Fotografie al tijdens de zwangerschap! Je krijgt 10 nabewerkte fotos op hoge resolutie. Dit is een complete serie met prachtige foto's van alle decors en outfits die we gebruiken tijdens de shoot. En jullie kunnen ook als gezin op de foto. Er staat geen logo op de 10 gekozen fotobestanden en de bestanden zijn groot genoeg om ook op canvas of hout af te laten drukken. Ik heb verschillende achtergronden, mutsjes, haarbandjes, manden, doeken en kleertjes in de studio die we kunnen gebruiken. In de studio is er plek om rustig te zitten en te voeden en verschonen (commode aanwezig).

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Please reload

Uitgelichte berichten

Newborn Baby Fotoshoot Flevoland

November 6, 2018

1/10
Please reload

Recente berichten

February 17, 2019

Please reload

Archief