• Baby Fotograaf Almere - Fenna Holwerda

Mijlpaal Baby Fotoshoot


Dit prachtige meisje kwam langs voor een Sitter Sessie (babyfotoshoot). Kan je kindje zelfstandig zitten, maar nog niet los lopen? Dan is dit het perfecte moment om een Sitter Session Babyfotoshoot te boeken! Bij een Sitter Babyfotoshoot ligt de focus echt op jullie kindje. Er zal gebruik worden gemaakt van zachte en natuurlijke materialen, outfits en achtergronden, zodat de kleuren op de foto's mooi rustig en naturel zijn. Je hoeft geen speciale kleding mee te nemen naar de fotoshoot, want ik heb verschillende outfits in de studio liggen. De Sitter Babyfotoshoot wordt meestal geboekt voor kindjes tussen de 7-9 maanden oud. Kijk voor meer info op: https://www.wonder-fotografie.nl/sitter-babyfotoshoot

This beautiful girl came by for a Sitter Session (baby photo shoot). Can your child sit independently? Then this is the perfect time to book a Sitter Session Baby Photo shoot! We can use soft, classes and natural materials, outfits and backgrounds. You do not have to bring special clothes to the photo shoot, because I have several outfits in the studio. The Sitter Baby Photoshoot is usually booked for children between 7-9 months old.

#Babyfotografie #Studio

176 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

All content © 2021 Copyright by Wonder Fotografie - KVK: 56043570

Algemene Voorwaarden - Privacy Verklaring

  • Facebook - Grey Circle
  • Twitter - Grey Circle
  • Pinterest - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle