• Baby Fotograaf Almere - Fenna Holwerda

Baby Mijlpaal Fotoshoot Meisje


Dit prachtige meisje kwam langs voor een Sitter Sessie (babyfotoshoot). Dit is een hele leuke fotoshoot om de babyperiode vast te leggen. Ook is het toch wel echt een mijlpaal, wanneer een baby leert om zelfstandig te zitten. Tijdens een Sitter Sessie (babyfotoshoot) kunnen we ongeveer 2-4 verschillende achtergronden gebruiken en ik heb ook een heleboel leuke outfits in de studio om uit te kiezen. Dit mooie meisje was nog maar 10 maanden oud en had al zulk geweldig haar!

#Babyfotografie #Sitter #Studio

95 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

All content © 2021 Copyright by Wonder Fotografie - KVK: 56043570

Algemene Voorwaarden - Privacy Verklaring

  • Facebook - Grey Circle
  • Twitter - Grey Circle
  • Pinterest - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle