• Baby Fotograaf Almere - Fenna Holwerda

Sitter Sessie Baby Fotoshoot


Dit ontzettend leuke jongetje kwam langs voor een Sitter Sessie (babyfotoshoot). In het Engels noemen ze dit ook wel een Milestone Session (Mijlpaal sessie), want dat is het toch ook wel een beetje. Het is zo bijzonder wanneer een kleine baby in zijn/haar eerste levensjaar leert lachen, rollen, kruipen, zitten en staan. Wat is het dan leuk om een aantal van deze mijlpalen vast te laten leggen tijdens een fotoshoot. Kijk voor meer informatie op: https://www.wonder-fotografie.nl/sitter-babyfotoshoot

#Sitter #Babyfotografie #Studio #Kinderfotografie #Portretfotoshoot

60 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

All content © 2021 Copyright by Wonder Fotografie - KVK: 56043570

Algemene Voorwaarden - Privacy Verklaring

  • Facebook - Grey Circle
  • Twitter - Grey Circle
  • Pinterest - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle