top of page
  • Fenna Holwerda - Fotograaf

Kerst Mini Sessies 2018


Ik krijg al regelmatig weer de vraag of er dit jaar Kerst-Mini's georganiseerd worden. Nu lijkt het nog ver weg (vooral wanneer het zonnetje zo lekker schijnt), maar de agenda's vullen zich snel en het is leuk wanneer de foto's op tijd klaar zijn voor een mooie kerstkaart. Vandaar dat ik afgelopen week de testfoto's gemaakt heb en jullie het onderstaande decor kan aanbieden voor de Kerst Mini's. Ze zullen plaatsvinden op zaterdag 10 november in de studio in Almere Buiten. De set is vooral geschikt voor broers/zussen samen en de kinderen individueel. Eventueel kunnen de ouders ook even knus bij de kinderen komen zitten voor een gezinsfoto. Leuke kerst outfits (bijvoorbeeld leuke kerst pyjama's) mogen zelf meegenomen worden. Er zijn beperkte plekken beschikbaar. Mocht je interesse hebben, dan kun je een bericht sturen via het contactformulier op mijn website www.wonder-fotografie.nl Vol=vol :)

kerst mini sessie fotoshoot shoot studio kerstkaart almere

320 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page