• Fenna Holwerda Newborn Fotograaf

Newborn Baby Fotoshoot Nederland


Graag laat ik meerdere foto's uit een fotoshoot zien, zodat je een idee krijgt van wat je kunt verwachten wanneer je een (newborn) fotoshoot boekt. Je ziet niet alleen de allermooiste foto uit de reportage (ik zou niet weten welke ik zou moeten kiezen!), maar je ziet dat er heel veel verschillende 'allermooiste' foto's gemaakt worden. Zo kun je er zelfs een heel album mee vullen of de babykamer vol hangen met mooie foto's. De belichting, kleuren, variatie en kwaliteit worden tijdens de gehele fotoshoot constant gehouden. Met liefde gemaakt! www.wonder-fotografie.nl

#NewbornFotoshoot

90 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

All content © 2021 Copyright by Wonder Fotografie - KVK: 56043570

Algemene Voorwaarden - Privacy Verklaring

  • Facebook - Grey Circle
  • Twitter - Grey Circle
  • Pinterest - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle