• Baby Fotograaf Almere - Fenna Holwerda

Babyfotoshoot Babyfotografie Studio


Dit lieve jongetje kwam langs voor een Sitter Sessie (babyfotoshoot). Wat is hij lief met zijn knappe krullen en mooie pretoogjes. Een Sitter Sessie is vooral geschikt voor kindjes tussen de 7-9 maanden die stevig zelfstandig kunnen zitten en nog niet kunnen lopen. We kunnen dan gebruik maken van 4 verschillende achtergronden en 2-4 verschillende outfits. Ik heb de outfits in de studio hangen, dus die hoeven jullie niet mee te nemen. Boek (op tijd!) via www.wonder-fotografie.nl

#Babyfotografie #Sitter #Portretfotoshoot #Studio

107 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

All content © 2021 Copyright by Wonder Fotografie - KVK: 56043570

Algemene Voorwaarden - Privacy Verklaring

  • Facebook - Grey Circle
  • Twitter - Grey Circle
  • Pinterest - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle