• Cake Smash fotograaf - Fenna Holwerda

Cake Smash Fotoshoot meisje naturel en turquoise


Er kwam weer zo'n lief, leuk en vrolijk meisje langs voor een cake smash fotoshoot! Ze vond de aandacht prachtig en genoot van de taart. Haar eerste verjaardag was eigenlijk al vorige maand, maar omdat ze toen op vakantie was vierden we gewoon nogmaals dat ze 1 jaar is geworden. Haar moeder had voor de kleuren turquoise en goud gekozen. De taart was prachtig Boho en de achtergrond naturel. Met alle focus op het prachtige jarige meisje! Na de foto's met de taart, ging ze nog even in bad en bewonderde ze de bellenblaas. Nogmaals van harte gefeliciteerd!

#CakeSmashFotoshoot

119 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

All content © 2021 Copyright by Wonder Fotografie - KVK: 56043570

Algemene Voorwaarden - Privacy Verklaring

  • Facebook - Grey Circle
  • Twitter - Grey Circle
  • Pinterest - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle