• Fotograaf Almere - Wonder Fotografie

Fotoshoot Jongen 4 of 5 maanden oud


Soms is een baby al iets te oud voor een Newborn fotoshoot en dan is het erg leuk om foto's te laten maken wanneer hij of zij ongeveer 4-maanden oud is of 8-maanden oud. Wanneer een kindje 4 of 5 maanden oud is, kan hij/zij vaak op het buikje liggen en het hoofdje goed omhoog houden. Dan kunnen we vaak hele pure, lichte, warme en vrolijke foto's maken op de buik en op de rug. We kunnen nog steeds de dekentjes, mutsjes en manden gebruiken die ik ook tijdens Newborn fotoshoots gebruik. Ik heb ook genoeg leuke outfits die gebruikt kunnen worden. Ook kunnen we een mooie gezinsfoto maken.

#Babyfotografie #Studio #Kinderfotografie

267 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

All content © 2021 Copyright by Wonder Fotografie - KVK: 56043570

Algemene Voorwaarden - Privacy Verklaring

  • Facebook - Grey Circle
  • Twitter - Grey Circle
  • Pinterest - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle