top of page
  • Cake Smash fotograaf - Fenna Holwerda

Een boho Cake Smash Fotoshoot voor een vijfde verjaardag


Boho cake smash fotoshoot photoshoot fotografie meisje 5 jaar oud

De afgelopen jaar heb ik heel veel verschillende thema's en achtergronden gebruikt voor cake smash fotoshoots. Een groot aantal waren vol felle kleuren, ballonnen, vlaggetjes en papierballen. Het zag er dan heel feestelijk uit, maar tegelijkertijd verdween een kindje soms tussen alle kleuren. Soms wordt er ook gekozen voor zachte en lichte kleuren. De focus en aandacht ligt dan meer op het kindje ipv het decor en vaak passen deze foto's uitvergroot ook beter bij het interieur van de ouders. En wat is er nu leuker dan je huis vol hangen met prachtige foto's van je kindje? Zelf vind ik het Boho-thema erg mooi! Deze is licht en naturel van kleur, waarbij de aandacht uitgaat naar het kindje! Ook passen deze foto's vaak prachtig bij de inrichting van een huis. Ook wanneer jullie over een tijdje misschien kiezen voor een ander interieur! Deze foto's zijn tijdloos. Hieronder kun je de foto's bekijken van een hele leuke fotoshoot met een meisje die haar vijfde verjaardag vierde. Een cake smash fotoshoot wordt vaak gedaan met kindjes die 1 jaar worden, maar is net zo leuk met kindjes die ouder worden!

Boho cake smash fotoshoot photoshoot fotografie meisje 5 jaar oud years old

Boho cake smash fotoshoot photoshoot fotografie meisje 5 jaar oud

Boho cake smash fotoshoot photoshoot fotografie meisje 5 jaar oud

Boho cake smash fotoshoot photoshoot fotografie meisje 5 jaar oud years old

Boho cake smash fotoshoot photoshoot fotografie meisje 5 jaar oud years old

Boho cake smash fotoshoot photoshoot fotografie meisje 5 jaar oud years old

Boho cake smash fotoshoot photoshoot fotografie meisje 5 jaar oud years old

Boho cake smash fotoshoot photoshoot fotografie meisje 5 jaar oud years old

Boho cake smash fotoshoot photoshoot fotografie meisje 5 jaar oud years old

Boho cake smash fotoshoot photoshoot fotografie meisje 5 jaar oud years old

Boho cake smash fotoshoot photoshoot fotografie meisje 5 jaar oud years old
163 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page