• Fenna Holwerda Newborn Fotograaf

Newborn Fotoshoot Flevoland


Het is elke keer weer zo'n voorrecht om een kleine baby te mogen fotograferen tijdens een Newborn Fotoshoot. Dit prachtige meisje sliep heerlijk tijdens de hele shoot. Ze kwam al slapend binnen in haar Maxi-Cosi en sliep gewoon verder, terwijl we haar zachtjes begonnen te fotograferen. Tijdens een Newborn Fotoshoot bij Wonder Fotografie mogen de ouders zelf aangeven welke kleuren en materialen ze mooi vinden. Ik zorg dan dat er voldoende spullen alvast klaarliggen en wanneer ze nog ergens een leuk haarbandje, mutsje of outfitje zien, dan kunnen we die erbij pakken. De poses zijn niet ingewikkeld of onnatuurlijk, maar just simpel, zacht en comfortabel. Baby's zijn zo mooi en puur! Wat vindt je van de nieuwe mintgroene houten ondergrond? Ik heb hem zelf in elkaar geknutseld en vind hem zelf best mooi geworden!

#NewbornFotoshoot #Babyfotografie #Studio

133 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

All content © 2021 Copyright by Wonder Fotografie - KVK: 56043570

Algemene Voorwaarden - Privacy Verklaring

  • Facebook - Grey Circle
  • Twitter - Grey Circle
  • Pinterest - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle