top of page
  • Fotograaf Almere - Wonder Fotografie

Valentijn Mini Fotoshoot


Valentijn Mini-Shoot!

Ik ben van plan om meerdere mini-shoots te organiseren dit jaar, met elk een eigen thema en/of achtergrond decor. De eerste mini-shoot van 2018 is een Valentijnsshoot. Deze is voor kinderen tussen 0-10 jaar (ongeveer). Kinderen kunnen individueel op de foto en samen met eventuele broers/zusse

n.

Er is 1 vast decor, zoals op onderstaande foto's. De shoots zullen 20 minuten duren en plaatsvinden op zondag 28 januari in mijn studio in Almere Buiten. Er zijn beperkte plekken beschikbaar. De kosten voor de mini Valentijnsfotoshoot zijn 65 euro inclusief btw en inclusief nabewerking van de foto’s. Je ontvangt na de fotoshoot 3 HD digitale fotobestanden die jullie zelf mogen kiezen uit een afgeschermde online galerij met 5-10 nabewerkte foto's. De gekozen foto's ontvang je digitaal in kleur en zwart-wit. De digitale bestanden ontvang je zonder logo/watermerk, zodat je zelf onbeperkt afdrukken kunt laten maken waar je maar wenst. Je kunt eventueel extra fotobestanden bijbestellen. Mocht je interesse hebben, dan kun je dat hieronder aangeven of het contactformulier op mijn website invullen: www.wonder-fotografie.nl

valentijn minishoot minifotoshoot mini fotoshoot valentine

221 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page