• Fenna Holwerda Newborn Fotograaf

Newborn Fotoshoot Lenn


Kleine Lenn lag tijdens de zwnagerschap in een stuitligging en dit kon je nog goed zien tijdens de Newborn Fotoshoot. Hij hield zijn benen liever gestrekt, maar vond het wel heerlijk om ingepakt te worden. Anderhalve maand geleden fotografeerde ik zijn ouders en knappe grote broer al tijdens een zwangerschapsfotoshoot en vorige week kwam hij langs voor een Newborn Fotoshoot. Hij sliep heerlijk ontspannen met zijn arm in de lucht en lag het liefste warm en geborgen ingepakt in een doek. Wat is hij knap!

#Babyfotografie #NewbornFotoshoot #Studio

106 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

All content © 2021 Copyright by Wonder Fotografie - KVK: 56043570

Algemene Voorwaarden - Privacy Verklaring

  • Facebook - Grey Circle
  • Twitter - Grey Circle
  • Pinterest - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle