• Baby Fotograaf Almere - Fenna Holwerda

100 dagen oud babyfotoshoot


In sommige culturen is het erg gebruikelijk om een fotoshoot te boeken wanneer een baby 100 dagen oud is. Dit prachtige meisje was ook 100 dagen oud tijdens de fotoshoot en vond alle aandacht erg leuk. Ze kon mooi op haar buikje liggen en keek vrolijk naar de camera. Wat is ze een prachtig meisje!

In some cultures it is a tradition to book a photo session when a baby is 100 days old. This beautiful girl was also 100 days old during the photoshoot and she loved all the attention. She could keep her head up while she posed on her belly and she kept smiling to the camera. She is so lovely!

#Babyfotografie #Studio #Portretfotoshoot #Kinderfotografie

All content © 2020 Copyright by Wonder Fotografie - KVK: 56043570

Algemene Voorwaarden - Privacy Verklaring

  • Facebook - Grey Circle
  • Twitter - Grey Circle
  • Pinterest - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle