• Baby Fotograaf Almere - Fenna Holwerda

Sitter Sessie Babyfotoshoot Mila


Wat ben ik toch een groot fan van de 'Sitter Sessies'! Het is geweldig om de babyperiode van een kindje vast te leggen, wanneer ze net kunnen zitten. Vaak zijn ze dan zo super vrolijk! Mila kwam ook langs voor een Sitter Sessie en genoot van de aandacht. Wat is zo toch lief en mooi! Je kunt meer informatie vinden mbt een sitter sessie via deze pagina: https://www.wonder-fotografie.nl/sitter-babyfotoshoot Gisteren fotografeerde ik een bruiloft en morgen ben ik ook van huis om een bruiloft te fotograferen. Mocht ik dus wat later reageren op berichten, dan komt het daardoor :) Vandaag mag ik eerst nog een lief meisje fotograferen tijdens een cake smash fotoshoot!

#Babyfotografie #Studio

75 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

All content © 2021 Copyright by Wonder Fotografie - KVK: 56043570

Algemene Voorwaarden - Privacy Verklaring

  • Facebook - Grey Circle
  • Twitter - Grey Circle
  • Pinterest - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle