• Fenna Holwerda - Wonder Fotografie

Babyfotoshoot 4 maanden - Sofia


Soms is een baby al iets te oud voor een Newborn fotoshoot en dan is het erg leuk om foto's te laten maken wanneer hij of zij ongeveer 4-maanden oud is of 8-maanden oud. Wanneer een kindje 4 of 5 maanden oud is, kan hij/zij vaak op het buikje liggen en het hoofdje goed omhoog houden. Dan kunnen we vaak hele pure, lichte en vrolijke foto's maken op de buik en op de rug. We kunnen nog steeds de haarbandjes, doeken, mutsjes en manden gebruiken die ik ook tijdens Newborn fotoshoots gebruik. Ook kunnen we een mooie gezinsfoto maken.

Hieronder zie je foto's van een mooi meisje van 4 maanden oud!

#Babyfotografie #Studio

142 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

All content © 2021 Copyright by Wonder Fotografie - KVK: 56043570

Algemene Voorwaarden - Privacy Verklaring

  • Facebook - Grey Circle
  • Twitter - Grey Circle
  • Pinterest - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle