• Wonder Fotografie - Fenna Holwerda

Nieuwe Fotostudio


Wonder Fotografie heeft een nieuwe fotostudio! Ik ben zo blij met de nieuwe ruimte die een stuk groter is dan de vorige studioruimte. Er is een apart gedeelte voor de Newborn Fotoshoots, een leuk keukentje, toilet, commode met aankleedkussen, tafel met 4 stoelen + kinderstoel, kledingrekken en 3 verschillende fotoachtergronden naast elkaar. De studio heeft veel ramen, dus het licht is zo mooi! Naast de studio zit een leuk cadeauwinkeltje en op hetzelfde plein is ook een grote Lidl supermarkt. Hopelijk mag ik nog heel veel baby's, kinderen en volwassenen fotograferen in de nieuwe studioruimte!

Je kunt ook een uitgebreide Vlog bekijken over de nieuwe fotostudio via onderstaande link!

#NewbornFotoshoot #CakeSmashFotoshoot #zwangerschapsfotoshoot #Sitter #Studio #Portretfotoshoot #Kinderfotografie

All content © 2020 Copyright by Wonder Fotografie - KVK: 56043570

Algemene Voorwaarden - Privacy Verklaring

  • Facebook - Grey Circle
  • Twitter - Grey Circle
  • Pinterest - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle