top of page
  • Wonder Fotografie - Fenna Holwerda

Nieuwe Fotostudio


Wonder Fotografie heeft een nieuwe fotostudio! Ik ben zo blij met de nieuwe ruimte die een stuk groter is dan de vorige studioruimte. Er is een apart gedeelte voor de Newborn Fotoshoots, een leuk keukentje, toilet, commode met aankleedkussen, tafel met 4 stoelen + kinderstoel, kledingrekken en 3 verschillende fotoachtergronden naast elkaar. De studio heeft veel ramen, dus het licht is zo mooi! Naast de studio zit een leuk cadeauwinkeltje en op hetzelfde plein is ook een grote Lidl supermarkt. Hopelijk mag ik nog heel veel baby's, kinderen en volwassenen fotograferen in de nieuwe studioruimte!

Newborn fotostudio fotoshoot foto baby studio Almere Fenna Holwerda

Newborn fotostudio fotoshoot foto baby studio Almere Fenna Holwerda

Newborn fotostudio fotoshoot foto baby studio Almere Fenna Holwerda

Newborn fotostudio fotoshoot foto baby studio Almere Fenna Holwerda

Newborn fotostudio fotoshoot foto baby studio Almere Fenna Holwerda

Je kunt ook een uitgebreide Vlog bekijken over de nieuwe fotostudio via onderstaande link!

170 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page