• Fotograaf Almere - Wonder Fotografie

Zwangerschapsshoot Fotoshoot Buiten en Studio


Het is zo mooi om een vrouw te fotograferen wanneer ze zwanger is! Vaak is dit het mooiste tussen de 32ste en 36ste zwangerschapsweek. Dit knappe stel was in verwachting van een meisje die inmiddels geboren is. Het gaat goed met moeder en dochter en ze genieten van een fijne kraamperiode. Ze kozen ervoor om zowel buiten als binnen zwangerschapsfoto's te maken. We spraken af aan het einde van de middag, zodat de zon wat lager stond en het gouden zonlicht de foto's zo'n prachtige warme gloed zou geven. Ik hielp een klein beetje bij het poseren en de liefdevolle blikken naar elkaar en haar prachtige buik kwamen vanzelf. In de studio fotografeerde ik met een witte achtergrond en gebruikten we een kleine windmachine om de prachtige haren van de zwangere dame een beetje te laten wapperen. Ik wil het mooie stel nogmaals van harte feliciteren met de geboorte van hun lieve dochtertje!

#zwangerschapsfotoshoot #Studio #Outdoor

119 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

All content © 2021 Copyright by Wonder Fotografie - KVK: 56043570

Algemene Voorwaarden - Privacy Verklaring

  • Facebook - Grey Circle
  • Twitter - Grey Circle
  • Pinterest - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle